Mer om mig…

Min resa började när jag som femåring sydde barbiekläder av min mammas gamla gardiner. Jag fortsatte sedan med hantverksprogrammet inriktning textil på gymnasiet och avslutade på Stockholms tillskärarakademi där jag också tog mitt gesällbrev (mer information om vad ett gesällbrev innebär hittar du längre ner på sidan).

Efter min utbildning frilansade jag som skräddare hos bland annat Acne Studios och Naim Josefi. Jag har även hjälpt företag som t.ex. Swedish posture och We run Sweden med att ta fram prototyper till olika produkter.

Idag driver jag ateljé och skräddarsyr kläder till privatkunder. Jag sitter även med som styrelsemedlem i Stockholms skrädderiidkareförening.

 

Gesällbrev

Vad innebär ett gesällbrev?

“Gesällbrev är hantverksbranschernas yrkesbevis. Gesällbrevet visar att du har en fullgod yrkesutbildning och att du har klarat ett praktiskt yrkesprov som har blivit granskat och betygssatt.” – Hantverkarnas riksorganisation.

Det här är en säkerhet för dig som konsument som innebär jag som skräddare inte bara är kunnig rent sömnadstekniskt utan även har god kännedom om passform och material för att hjälpa dig som kund att komma fram till vad som passa dig och dina behov bäst.